Special Services
Duis at nisl quis quam condimentum pulvinar. Quisque euismod convallis eros, quis lacinia enim rhoncus sed. Nulla facilisi. Duis at nisl quis quam condimentum pulvinar.Quisque euismod convallis eros, quis lacinia enim rhoncus sed. Nulla facilisi.
Do you want healthy and Natural Foods !
Sirloin bresaola ball tip shank tail porchetta pork boudin filet mignon flank jowl salami printing and typesetFarm News
- 29 Δεκ 2016
Ραβδισμός καρπού
Στις ποικιλίες που ο ελαιόκαρπος μαζεύεται με ραβδισμό, όσο περισσότερο τραυματίζεται ο καρπός τόσο μεγαλύτερη είναι η οξύτητα και η - 29 Δεκ 2016
Ώριμος καρπός
Όταν ο καρπός είναι περισσότερο ώριμος, δίνει ελαιόλαδο με μειωμένη φρουτώδη γεύση, λιγότερο άρωμα και μεγαλύτερη οξύτητα - 29 Δεκ 2016
Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιοκάρπου.
Την σημαντικότερη επίδραση έχουν η ποικιλία, ο χρόνος και ο τρόπος συγκομιδής και οι συνθήκες διατήρησης του ελαιόκαρπου μέχρι την